In de bibliotheek Westwijk (aan het gelijknamige plein) wordt woensdag 3 april van 09:30 tot 10:30 weer een zogenoemd Boekstart Babycafé gehouden, zoals elke eerste woensdag van de maand. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Het gaat om baby’s van 0-2 jaar, maar (groot) ouders , broertjes en zusjes mogen natuurlijk meekomen.

Allemaal kunnen zij komen lezen, praten en zingen aan de hand van vrolijke BoekStart-boekjes. Plezier in (samen) lezen staat volgens de bieb voorop. Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met de baby, zegt de bibliotheek. ‘Kinderen voor wie als baby al werd voorgelezen, zijn later beter in taal. Men kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.’ In de bibliotheek is een collectie BoekStartboekjes voor de kleintjes aanwezig. Baby’s die – dankzij hun ouders – al lid worden van de Bibliotheek krijgen een gratis BoekStartkoffertje met daarin twee leuke boekjes en voorleestips. Het geeft niet als een kindje slaapt en er is ruimte om te voeden en verschonen, Koffie en koekjes staan klaar.

3 REACTIES

  1. Wanneer kunnen baby’s, peuters en kleuters nog kleine onschuldige mensjes zijn? Niet meer volgens niemand meer, wanneer gaan ouders eens beseffen, dat niet meer, maar minder misschien een optie is? Dat open rioolbak van die bakfietsen, dat SUV beleid van de gemeente Amstelveen, waar een ieder onder feodale omstandigheden moet werken aan en voor het beleid van de gemeente Amstelveen eens inzien, dat er hier al sinds ‘mensenheugenis’ een wethouder is die continu de vlag onder de reet wordt gestoken.
    Ik zag een tijdje geleden mevr. Veeningen een toespraakje houden in Almere….u weet wel…(was bij Kassa),.
    Ik zie nu een Gordon (haar partij heeft gelukkig verloren), hetzelfde riedeltje afsteken.
    Maar waar is die grootse wethouder die Amstelveen in haar macht houdt en waarom wordt deze man niet eens een bullshitbaan aangeboden? Of is zijn baan al een volledig nietszeggend baantje Hoe lang mag iemand de dienst uitmaken? Hoe lang mag Amstelveen doen om zich te distantiëren van een Burgemeester die na 3 jaar haar biezen bakte? Waar is de transparantie over de te volgen nieuwe Burgemeestersaanstelling?

    Amstelveen is op ieder gebied een voorbeeld voor wat geen democratie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.