Hetty Kleinloog komt in de bibliotheek aan het Stadsplein weer vertellen hoe men schrijven moet. Aan de tweedelige schrijfcursus op zaterdag 30 maart en 6 april van 13.30 tot 16.00 uur kunnen twaalf mensen deelnemen. Zij moeten € 55 betalen (voor leden € 45 euro).

Hetty Kleinloog

Zonder een goed idee, legt de bieb uit, ‘ben je nergens, maar wat dacht je van het uitdenken en tot leven wekken van de personages en wat moeten zij dan moeten zeggen?’  Van Kleinloog leert men volgens de organisatoren ‘romanfiguren en theaterpersonages levendig en ‘in character’ laten praten’ en leert men gecreëerde personages te laten praten, zwijgen en oreren.
Hetty Kleinloog is zelf auteur van o.a.de roman ‘Volle bloei’ en scenarioschrijfster en werkte als dialoogschrijfster, storyliner en eindredacteur mee aan series als ONM, Spanga’s en GTST. De workshop is geschikt voor zowel gevorderde als beginnende schrijvers, zegt de bieb. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.