Omdat de SP sinds kort elke laatste maandagavond van de maand in wijkcentrum de Bolder aan Groenhof is om met burgers te praten, is dat weer zo op maandag  25 maart  om 19.00 uur.

Tot 20.00 uur kunnen Amstelveners er van gedachten komen wisselen over wat hen bezighoudt. Op 25 februari hield de SP voor de eerste keer in de Bolder zo’n praatavond. Er waren mensen uit de wijk, meldt de partij. “Maar ook uit andere delen van Amstelveen en zelfs uit Aalsmeer.”

Eenzaamheid

Mensen wilden daar graag hun zorgen en ervaringen delen met de aanwezige SP leden, zegt zij. “Hoewel de avond een ongedwongen karakter had, werden onderwerpen als eenzaamheid en de noodzaak van de thuiszorg niet gemeden. Mensen die de SP wilden raadplegen voor adviezen zijn verwezen naar de SP hulpdienst.” Aanmelden voor de avond hoeft niet, laat de SP weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.