Het Alzheimer Café Amstelveen op 28 maart (19.30 uur) in De Luwte aan Wimbledonpark 361 gaat deze keer over het ‘bureaucratisch labyrint’, waarin men als mantelzorger van iemand met dementie terecht komt.

Gespreksleider Job van Amerongen spreekt met Corry Brouwer, mantelzorg makelaar bij Mantelzorg & Meer, over het bureaucratische web van de zorg.

Uitleg

Want wie de diagnose dementie krijgt, wordt ook geconfronteerd met de wetten en regelingen in de zorg. En die zijn niet allemaal even helder en inzichtelijk. Ook verschuilen ze zich achter voor de leek betekenisloze afkortingen. En ook zonder dat zorgdoolhof komt er al genoeg op de patiënt en vooral de mantelzorger af.

Corry Brouwer geeft informatie en uitleg over de wetten en regelingen waar men mee te maken kan krijgen en waar men voor in aanmerking komt. Waar heeft en recht op,  hoe is dat aan te vragen, wat zijn de financiële gevolgen en bij wie is ondersteuning te vinden?

U bent van harte welkom op donderdag 28 maart in het Zonnehuis ‘De Luwte’, Wimbledonpark 361, 1185 XJ Amstelveen, aanvang 19.30 uur, einde 21.00 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open en men hoeft zich niet aan te melden, maar kan gewoon binnenlopen. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.