Op vrijdag 15 maart om 19.30 uur is de Sing A Long versie van Bohemian Rhapsody in Cinema Amstelveen. Met de grootste hits van Queen in deze film kan het publiek dan meezingen.

Er komen hits op het witte doek als als ‘Somebody To Love’, ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘Another One Bites The Dust’, ‘I Want To Break Free’ en uiteraard Bohemian Rhapsody.

Ode

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, muziek van die band en zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast ziet men de succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidde. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nog altijd velen inspirerende nalatenschap.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.