Een kleinzoon van Bob Marley – Jo Mersa Marley – staat donderdag 28 maart (21.00 uur) in Poppodium P60. Hij doet Amstelveen aan op zijn eerste Europese toer.

Hij is zoon van Stephen en kleinzoon dus van de reggae legende Bob Marley en erfde volgens P60 muzikaal talent van beiden. ‘Hij is enorm beïnvloed door hun prestaties, maar de beslissing om een ​​carrière als artiest na te streven was volledig van hemzelf.’

Volgens hem zelf liet zijn vader de keuze aan hem over. Jospeh ‘Jo Mersa’ Marley debuteerde in 2014 met zijn ‘Comfortable’ EP en dat leverde hem mooie samenwerkingen op. Zo was hij te horen op het Grammy-winnende album ‘Strictly Roots’ van Morgan Heritage en werkte hij samen met Damian ‘Jr Gong’ Marley.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.