Onder de noemer ‘Loud!’ manifesteert zich zaterdag (16 maart) weer keiharde  hardcore, frenchcore en terror in P60. De DJ Dr. Peacock komt dan. Dr. Peacock is het pseudoniem van Steve Dekker, die in 2002 begon met wat volgens P60 muziek heet te maken en het organiseren van eigen hardcore feesten.

Daar schijnt zijn passie te zijn ontstaan voor de hardere dance stijlen: frenchcore en terror. Zijn optreden op Beter Kom Je Niet in 2010 was volgens P60 legendarisch en betekende een start van zijn carrière.

Inmiddels is Dr. Peacock een graag geziene gast op de grootste festivals in binnen – en buitenland: Defqon. 1, Dominator, Decibel of Q-base.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.