De kick-off van de Week van het Verkeer vindt maandag 11 maart plaats in de basisschool De Zwaluw aan de Pastoor van Zantenlaan 10 (Nes). Die week van 11 t/m 15 maart wordt de Week georganiseerd door Verkeer & Meer, onderdeel van de Vervoerregio Amsterdam, en geopend door verkeerswethouder Rob Ellermeijer.

Tijdens deze week worden op verschillende scholen in en rondom Amsterdam activiteiten op basisscholen georganiseerd om kinderen bewust te maken van het verkeer. Zo komen zij in aanraking met het verkeer en leren zij op een speelse manier bewust er aan deel te nemen. Naast de officiële opening vinden van 09.00 tot 12.00 uur verschillende activiteiten voor de kinderen plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.