‘De Vliegende Gek’, het dynamisch theaterspektakel van Unieke Zaken voor iedereen van zes jaar en ouder, is op zondag 10 maart (14.30 uur) in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A  te zien. Dit bruisende theateravontuur speelt in het jaar 1927.

Foto: Jan Boeve

Televisie bestond nog niet en de auto was nog maar net bedacht. Charles Lindbergh – bijgenaamd De Vliegende Gek – wilde iets  doen wat nog nooit iemand deed. Hij wilde in zijn eentje, zonder te stoppen, van New York naar Parijs vliegen.

In een piepklein vliegtuig, met duizenden liters benzine, twee boterhammen en een fles water steeg hij op. De hele wereld hield de adem in…

Waagstuk

De Vliegende Gek is een waagstuk waarin twee spelers deze uitzinnige tijd

Foto: Jan Boeve

met schaalmodellen, pruiken, petten, snorren, poppen, stomme film en swingende muziek opnieuw tot leven brengen.

Unieke Zaken maakt op bevlogen en liefdevolle wijze theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt. Tijdloze theateravonturen worden tot leven gebracht in een heel eigen vorm van totaaltheater: een humorvolle en energieke mix van tekst, muziek, dans, poppenspel en mime. ‘De Vliegende Gek’ is een familievoorstelling. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Foto’s: Jan Boeve / Unieke Zaken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.