Al weten volgens onderzoeken de meeste Nederlanders wie er in hun provincie aan de macht zijn, de campagnebus van de SP doet zaterdag 9 maart Amstelveen aan. Lijsttrekker Eric Smaling gaat van 10.00 tot 11.30 uur praten met bewoners van de wijk Patrimonium over onder meer de groei van Schiphol, het openbaar vervoer en het gebrek aan betaalbare huurwoningen.

Eric Smaling, hoogleraar aan de Universiteit Wageningen, deed voor de SP ervaring op in de Tweede en Eerste Kamer. Van juni 2007 tot mei 2013 was hij Eerste Kamerlid en daarna tot maart 2017 Tweede Kamerlid. Na de jaren in Den Haag ging hij terug naar de universiteit, maar nu stelde hij zich weer beschikbaar als SP Noord-Holland.

Lokale fractie

Behalve hij is zaterdag ook de SP-fractie in de gemeenteraad van de partij. De raadsleden Adriaans en Casadei gaan mee Patrimonium in. “Wij praten overigens regelmatig met de mensen in de wijk,” zegt Marina Casadei. Recent waren zij onder meer in Westwijk en Groenelaan geweest. “Maar Patrimomium is alweer een tijdje geleden. Vandaar onze keuze voor dit deel van Amstelveen”.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.