Op donderdag 14 maart (20.00 uur) staat er een Tribute to Fleetwood Mac op het programma en zaterdag 16 maart (20.00 uur) komt Nederlands Dans Theater 2 naar de schouwburg met Settle for more. Vooraf, om 19.00 uur, is er een zogenoemde salon voor de dansvoorstelling, zeg maar een inleiding.

Rumours, de legendarische plaat van Fleetwood Mac, verscheen in 1977. Met grote hits als Don´t Stop, go your own way, Songbird, The Chain en Dreams werden er meer dan 45 miljoen exemplaren over de hele wereld verkocht.

The Cosmic Carnival, winnaar van de Grote Prijs van Nederland en al ruim tien jaar één van de meest gevierde live-acts van de Lage Landen, vertelt het verhaal van deze bijzondere band van A tot Z. Van de bluesperiode in het Londen van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna.

 Settle for more 

Het tweede gezelschap van het Nederlands Dans Theater bestaat in 2018 veertig jaar. Ooit opgericht als springplank voor NDT 1, ontwikkelde de groep zich door de jaren heen tot een volledig onafhankelijk gezelschap. Settle for more toont vier krachtige dansstukken van vier choreografen. Zowel Bryan Arias als Felix Landerer, jonge dansers en choreografen, creëren hun allereerste werk voor NDT 2. Ook het met de prestigieuze Zwaan bekroonde (meest indrukwekkende dansproductie) Midnight Raga van Marco Goecke staat op het programma plus het dynamische Simple Things van grootmeester Hans van Manen.

Theateragenda

Woensdag 6 maart theaterconcert Frank Boeijen en Toneelschuur Producties speelt Shakespeares Het temmen van de feeks. Donderdag 7 maart landelijke première van de  thrillerkomedie Een goed mens met Jules Croiset en Victor Reinier. Vrijdag 8 maart ode aan Robert Long in De dag dat ik Robert Long ontmoette en cabaretduo De Partizanen met Het leven an sich. Op zaterdag 9 maart prachtig toneel met Hans Croiset en Elsie de Brauw in Heisenberg van Theater Rotterdam en muziek van de tweelingzussen Clean Pete in Afblijven. Zondag 10 maart spectaculaire freerunning en breakdance in Modern Samurai (8+) van Dance Collective ISH. Brigitte Kaandorp speelt op maandag 11 en dinsdag 12 maart haar voorstelling Eh… voor een uitverkochte zaal. Woensdag 13 maart speelt Peter Heerschop ‘De Minister van Enthousiasme’.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.