Op zondag 10 maart (11.00 uur)   wordt er een zogenoemde ‘manteldienst’ gehouden in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. Het is een viering van en voor de hele gemeente, maar in accenten afgestemd op zieken, mantelzorgers en mensen die een moeilijke periode doormaken. Motto: “Zo vriendelijk en veilig als het licht, zo als een mantel om mij heen geslagen….” Een regel uit een kerklied.

Er is gelegenheid tijdens de viering een persoonlijke zegen te ontvangen. De term ‘manteldienst’ drukt uit dat de leden van de gemeente voor elkaar (en anderen) als een mantel willen zijn en is dus ontleend aan een kerklied. De (verkorte) dienst begint om 11.00 uur en voorganger is de wijkpredikant, ds. Sieb Lanser. Meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.