De Kliederkerk voor kinderen, die weer zondag 10 maart (16.00 tot 18.15 uur) wordt gehouden in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1, gaat deze keer over Simson. Hij was een heel sterke man, die er moest zorgen dat Israël verlost werd van de Filistijnen.

Een zogenoemde richter van Israël.  Hij was zo sterk, dat hij in zijn eentje tegen heel veel mensen tegelijkertijd kon vechten. Niemand wist hoe het kon dat Simson zo sterk was. Dat was een goed bewaard geheim tussen hem, zijn moeder en God.

Maar de Filistijnen waren vastbesloten erachter te komen waar zijn kracht vandaan kwam, zodat ze Simson konden stoppen. Zou dat lukken?

In de Kliederkerk voor kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zij via creatieve, sportieve en gekke activiteiten Bijbelverhalen ontdekken. De creatieve meeting is inclusief eten. Opgeven kan tot en met donderdag  7 maart bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, kliederkerk@pga-b.nl, 06 – 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.