Bij de extra voorstelling van Peppa Pig, voor iedereen van twee jaar en ouder, in Schouwburg Amstelveen op zondag 31 maart (16.00 uur) is een doventolk aanwezig. Op die manier zegt der schouwburg voorstellingen graag voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te willen maken. Foto: Wim Lanser.

Het is, zoals gezegd, een éxtra voorstelling, in samenwerking met Stichting Smiles, speciaal voor dove en slechthorende kinderen en hun ouders.

Varkentjeshumor
Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar Amstelveen met haar vriendjes. En dat betekent nieuwe meezingliedjes, meedoedansjes en vrolijke varkentjeshumor in de nieuwe vrolijke voorstelling ‘Verrassingsfeest’.

Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een verrassing. De schattige handpoppen, kleurrijke decors en verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie. Met Meet & Greet na afloop. Voor meer informatie en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.