In het Amstelveens Poppentheater wordt weer een landelijke première gespeeld. Deze keer van de (poppenspel) voorstelling van Arthur Geesing voor iedereen van vier jaar en ouder  ‘Kerf, de Labjesrat’, op zondag 3 maart om 14.30 uur.

Kerf is een heel bijzonder ratje met een heel speciale staart. Als hij jokt, verschijnt er een kerfje in zijn staart. Vandaar ook zijn naam. Op een dag gooit Kerf per ongeluk het levenswerk van zijn papa omver en vlucht op reis. Hij komt de giechelende Bloemen Kirf, Karf en Korf tegen en de Verklapekster en Jokke, de liegebeestspin.

Schuldig

Kerf voelt zich op zijn avonturenreis steeds schuldiger en besluit thuis alles te vertellen. En dan gebeurt er iets wonderlijks…

Kerf de labjesrat is poppentheater vol fantastische beelden, vrolijke muziek en gekke invallen van Arthur Geesing in samenwerking met Theo Terra, Joris Erwich en Dick Feld.

Arthur Geesing kwam eerder met de voorstelling Wolfje naar Amstelveen, die inmiddels misschien wel op elke plek in Nederland en België heeft gespeeld. Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.