Zoals GroenLinks geregeld een bijeenkomst in P60 houdt, start de SP daar maandagavond 25 februari (19.00) mee in wijkcentrum De Bolder aan Groenhof. Tot 20.00 uur is iedereen er welkom, laat SP-raadslid en afdelingsvoorzitter Marina Casadei weten.

“Op verzoek van een groot aantal mensen zal de Amstelveense SP voortaan elke laatste maandag van de maand aanwezig zijn in het wijkcentrum om in gesprek te gaan met mensen die daaraan behoefte hebben”, zegt ze.

Standpunten

Volgens haar krijgt de SP vaak de vraag waar het kantoor van de plaatselijke

Marina Casadei

afdeling te vinden is. Maar de SP heeft helemaal geen lokaal kantoor.

Casadei: “We begrijpen dat het prettig is op een bepaalde plaats binnen te kunnen lopen om te praten over de actualiteit of kennis te nemen van SP-standpunten. Daarom willen wij met de maandelijkse maandagavonden de gelegenheid hiervoor bieden.” Dat de partij daarvoor een wijkcentrum kiest is niet vreemd, gelet het belang dat zij aan wijken en buurten hecht.  Aanmelden voor de maandelijkse bijeenkomsten is overigens niet nodig. Wie wat op zijn hart heeft, kan gewoon komen.

 

 

1 REACTIE

  1. Goed zo SP ! Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Niet dat de SP alles kan oplossen, maar zij kan wel de weg wijzen of het elders aan kaarten. Ze hebben genoeg know how in huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.