In het kader van de door stichting Tpodium georganiseerde  serie ‘Blues in de wijk’ treedt vrijdag 22 februari (20.00 uur) in wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 de band Jimmy’s Gang op.

Jimmy

Al bijna zo’n veertig jaar betreden Jimmy Hartman en zijn medebroeders de planken van Neerlands podia en ook daar buiten. Een blues band die alle windstreken van de planeet heeft bereisd en bevaren. De band bestaat uit Jimmy Martin Sterman, Casper de Graaff,  Cees van de Laarse, Pete Becker en Pieter Voogt.

Zang

Jimmy Martin Sterman is zanger, entertainer en acteur. Hij speelt al sinds begin jaren zestig met fenomenen als Herman Brood, Hans Lafaye en in Bands als Blues 66, IBC en Blues Dimension. Later werkte hij ook met de gebroeders Laporte (Barrelhouse), Burt van der Meij, Willem Visser (Binberg), Hans Dulfer en Erwin van Ligten, Nick Vos en vele anderen.

Casper de Graaff is Hammondorganist en zingt, Cees van de Laarse speelt basgitaar (is bekend van o.a. Brainbox en andere formaties), Pete Becker gitaar en voor zang en drums werkt Pieter Voogt (bekend van Ekseption, Hot Bolshevik en Total Stuff) mee.

Breed repertoire

De band heeft een breed repertoire, geënt op Rhytm & Blues en Southern Rock, met materiaal van de Allman Brothers, Johnny Neel, Joe Bonemassa, Kebmo en Willy de Ville. Slim gearrangeerde covers, gecombineerd met eigen werk,  zorgen voor een geheel eigen sfeer.

https://www.youtube.com/watch?v=9cd8C1d2VuM&list=PLSUHnu8Kt8GUfCgb4CDVhdMmX-AoMPHoT&index=5 

www.tpodium.net

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.