Naast de al tot een begrip in de regio uitgegroeide bandjesavond om Bovenkerk wordt voor het eerst ook een zogenoemd Young Urbanus festival voor jonge bands in Amstelveen gehouden op zaterdagavond 16 maart (18.30 uur) in het Noorddamcentrum.

In deze regio zijn veel ‘amateurbands’ actief. Dat de liefde voor muziek van generatie op generatie overgaat, blijkt uit de vele jonge bands (leeftijd bandleden tussen de 12 en 22) die staan te popelen om het Rock Urbanus-podium te betreden. In samenwerking met Muziekschool Amstelveen, Muziekcentrum Logblock, Rob van den Oever Drums & Studio en het Noorddamcentrum voor wordt daarom voor de eerste keer Young Urbanus georganiseerd.

Acht bands

Op het Young Urbanus Festival kunnen familie, vrienden en klas- en buurtgenoten horen wat de jonge bands in huis hebben. Acht bands hebben zich voor deze eerste editie aangemeld. De muziekgenres zijn divers.

Line up van Young Urbanus 2019: Funk It Up! – Disco/Soul, The Redbirds – Alternative Rock, Outta Nowhere – Pop, Positive Pancakes – Pop, First Day – Pop/Rap/Hardrock/House, Big Time – Jazz/Funk, Pretty Tied Up – Pop, The Unemployed – Blues Rock. De zaal van het Noorddamcentrum gaat om 18.00 uur open. Toegang is gratis. Informatie over Young Urbanus is te vinden op www.youngurbanus.nl. Het evenement is ook te volgen via Twitter: @YoungUrbanus en Instagram: YoungUrbanus2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.