In het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A heerst tijdens de voorjaarvakantie dierenpret. Zondag 17 februari om 14.30 uur is er een workshop Kletskevers maken door poppenmaker en speler Jochen Lange. Voor iedereen vanaf 7 jaar. Dinsdag 19 februari en donderdag 21 februari zijn er voorstellingen.

In de workshop wordt met huis, tuin en keukenspullen een Kletskever gemaakt. Na afloop zullen alle Kletskevers nog even optreden op het podium.

Dierendorp

Op dinsdag 19 februari om 13.00 uur en 14:30 uur is Dierendorpje van Valentijn Productiehuis te zien: Een beeldende voorstelling met live muziek voor iedereen vanaf 3 tot en met 6 jaar. Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven. Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden.

Goochelaar

Donderdag 21 februari treedt goochelaar Hilbert Geerling om 13.00 uur en 14:30 uur op voor iedereen vanaf 4 jaar. Hij wil heel graag een dierentuin, maar heeft nog geen dieren. Maar dat is voor hem geen probleem. Hij kan namelijk het ene na het andere dierenverhaal vertellen. Van olifantenpoep tot een zebra die liever stippen wil. Een goochelshow vol humor en dierenverhalen.

Toegangsprijs: € 9,00 per kaartje. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl , 020-6450439 of info@amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.