Woensdag 13 februari om 10.00 uur is het weer tijd voor vriendinnen met de film Verliefd op Cuba in Cinema Amstelveen.

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Goodiebag

Een Ladies Morning in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.