De inschrijving voor de Popprijs Amstelland, jaarlijks georganiseerd door de popcentra P60 en N201, is geopend. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans hun talent te tonen. Deelnemende bands maken kans op een prijzenpakket en de eeuwige roem.

Vorig jaar werd de Popprijs Amstelland gewonnen door Waltris.  Na hun winst werd de band gefeatured op de website van 3voor12 en heeft hij eerste EP al online staan.

Voorrondes

De deelnemers treden op in twee voorrondes om een plek te bemachtigen in de finale die in Poppodium P60 plaats zal vinden. De voorrondes vinden plaats op 16 maart en 30 maart in de N201 Aalsmeer. Per voorronde wordt één finalist gekozen door de jury en één finalist door het publiek.

De Popprijs Amstelland 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Studio Peggy51, N201 Aalsmeer, Poppodium P60, Jack Daniel’s, Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Terpstra Muziek Drumland en Plectrum-Online.nl. Meer informatie: http://www.p60.nl/popprijs

Inschrijven: https://tinyurl.com/y87vneht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.