Schoonheidsinstituut Deluxe Laser & Spa, een Zuid-Afrikaans concept hanterend, opent begin februari de eerste Europese vestiging aan Binnenhof 16 (Stadshart). Deluxe Laser & Spa gaat daar cosmetische behandelingen aanbieden en advies van therapeuten en cosmetische artsen.

“We combineren een winkel op een prominente plek in het Stadshart met een cosmetische Spa”, zegt vestigingsmanager Erna de Lange. “Onze behandelingen laag invasief zijn, zodat de klant daarna bijvoorbeeld verder kan winkelen.”

Huidverstrakking

Volgens Deluxe Laser & Spa worden behandelingen voor een betaalbare prijs aangeboden en die door de FDA, een keuringsinstantie voor medicijnen en voedsel in de VS,  goedgekeurd. De behandelingen omvatten volgens het bedrijf anti-aging (o.a. met radio frequentie en LED photo therapie), rimpelpreventie, huidverstrakking, body-contouring (cellulitis en vetreductie d.m.v. ultrasound) en volledig pijnloze permanente ontharing. Ook zijn gezichtsbehandelingen en massages te koop, waaronder facials, microneedling, peelings maar ook manicure behandelingen.

Deluxe Laser & Spa verkoopt ook huidverzorgende producten van o.a. Dr. Grandel, Greenland, Ruhaku en Gold Collagen.

 

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.