In de wijk Bankras Kostverloren zal op maandag 4 februari (17.00 uur) een bijzondere activiteit plaatsvinden: een buurtproeverij in wijkcentrum Alleman. Huisartsen en hun collega’s van de gezondheidscentra in Amstelveen gaan voor de bewoners koken en nemen aansluitend ook aan tafel plaats. 

Gezondheid en gezelligheid staan centraal staan bij deze door Gids (Gezondheid in de Stad) georganiseerde bijeenkomst. De Proeverij heeft als doel bewoners in de wijk bewuster te maken van voeding. Door Gids zijn al diverse activiteiten georganiseerd met als thema sport en / of voeding.

Opgeven

Men kan al van 16.30 uur binnen lopen. Rond 18:30 uur gaat men gezamenlijk aan tafel. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Wel moeten geïnteresseerden zich aanmelden als zij mee willen eten. Dat kan via receptie.amstelland@participe.nu of via Alleman: 020 645 39 45.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.