OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging zijn vrijdag 1 februari (20.00 uur) in Schouwburg Amstelveen met de spiksplinternieuwe barokopera Vivaldi – Dangerous Liaisons. En op zondag 3 februari (15.00 uur) danst Introdans de vrolijke familievoorstelling Gekkigheid, voor iedereen die zes jaar of ouder is. Dat gaat gepaard met een workshop.

In de spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi, komen diens Vmeest opwindende aria’s samen op een nieuw libretto. Een opwindend verhaal, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. Italiaans gezongen, Nederlandse en Engelse boventiteling.

Gekkigheid
Gekkigheid is een familievoorstelling vol dans, humor en slapstick. En veel gekkigheid natuurlijk, Het Israëlische choreografen duo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt de meest wonderlijke voorstellingen, met een volstrekt eigen ‘geluid’. Alsof ze een magische doos openen, toveren ze dwaze karakters en vreemde types tevoorschijn in producties vol subtiele humor, dans, acrobatiek, wonderlijke kostuums, filmpjes en geluidsfragmenten. Ze weten daarmee ook de jongste toeschouwers in hun greep te houden.

Theateragenda 

Woensdag 23 januari danst het Scapino Ballet Rotterdam de dansvoorstelling TWOOLS. Donderdag 24 januari kan er gelachen worden bij de uitverkochte voorstelling van cabaretier Rayen Panday. Jekyll & Hyde van Musicalvereniging OVA is zowel op vrijdag 25 als zaterdag 26 januari te zien. De Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas verovert het publiek op vrijdag 25 januari met zijn concert CUBA IN. Cabaretière Anne Neuteboom maakt maatschappelijk betrokken cabaret op zaterdag 26 januari en voor de kinderen is er zondag 27 januari Peter en de wolf (3+) en De Familie Van Nielie breekt de tent af (6+) geprogrammeerd. Woensdag 30 januari is de thrillermusical Schuld (12+), gebaseerd op de bestseller van Mel Wallis de Vries te zien.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.