Onder het motto ‘Gluren bij de Buren’, dat zondag 10 februari van 12.00 tot 17.00 uur wordt gehouden, hebben 44 inwoners hun huis aangeboden als podium voor plaatsgenoten. Er zijn in totaal 117 optredens, waaraan een record aantal huiseigenaren plaats biedt. Foto boven: Maarten J. Eykman.

In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden. Zo laat Amstelveen zien wat het artistiek in huis heeft, zeggen de organisatoren. Er kan overal in de stad worden ‘gegluurd’, de lokale acts krijgen een plek op het vloerkleed. Er zijn zangers, cabaretiers, theatermakers en andere podiumkunstenaars.  Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze en een intiem optreden van een half uur zien.

Koffie
Met een kop koffie of warme thee worden de gastvrije huiskamereigenaren geacht de bezoekers welkom te heten bij hun intieme podium.

Het programma staat online. Met een handige kaart creëert men een eigen looproute, slaat men zijn favoriete acts op en wijst de website de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen. Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.