De kaartverkoop voor de Speelstuif in De Meent (Orion 3), die op zaterdag 9 en zondag 10 februari (10.00 tot 16.00 uur) wordt gehouden, is gestart. Het leek er even op dat de Speelstuif 2018 (na tientallen jaren) de laatste zou zijn, bij gebrek aan vrijwilligers.

Er hebben zich nu wat nieuwe mensen aangemeld om mee te helpen. En er komen jaarlijks honderden kinderen. Het is, volgens de organisatoren, de grootste overdekte speeltuin van Amstelveen en bestemd voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Wethouder Frank Berkhout verricht de opening op 9 februari om 10.00 uur.

Piraten

Dit keer is het thema: ‘Piraten’. De kinderen kunnen knutselen, tekenen met zand of een speurtocht maken. Er zijn veel doe-spellen en ze kunnen zich laten schminken. Ook is er een griezelig piratenspookhuis en kan men er popcorn, ijs en een broodje worst eten of limonade drinken. De sporthal is weer een groot speelparadijs met (goedgekeurde) springkussens, zoals de Happende Haai.

Er zijn maximaal 500 kaarten per dag te koop. In de voorverkoop kosten die € 6,50 per dag (inclusief limonade, popcorn, broodje en een ijsje). Voor houders van de Amstelveenpas is de toegang voor 1 dag gratis, maar ze moeten wel vooraf een toegangskaart halen. Tijdens de Speelstuif zelf kosten de kaarten € 7 euro per dag (voor zover nog verkrijgbaar). Kaarten zijn te koop bij de balie van de Meent.

Er zijn nog veel meer vrijwilligers nodig die een dag of dagdeel willen helpen. Ook bij de opbouw op vrijdagavond 8 februari of bij de afbouw op zondagmiddag 10 februari om 16.00 uur. Aanmelden daarvoor: e-mail speelstuif@live.nl.

Meer informatie op www.facebook.com/speelstuif of op www.speelstuif.nl.

Voor vragen of om zich op te geven als vrijwilliger kan men ook bellen: 020-6438015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.