Een selectief viertal is door restaurant Day Foodbar aan het Stadsplein in het zonnetje gezet wegens de grote verdiensten die het volgens het bedrijf voor Amstelveen heeft. Uiteraard was daar burgemeester Bas Eenhoorn bij, die donderdag lunchte met columniste (in Amstelveenz) Geertje Visser, wijkagent Frank Diender en wijkcoach (bij welzijnsorganisatie Participe) Hugo van der Kooij.

De vier mochten lunchen in de onlangs in gebruik genomen skilift. Een unieke plek, vindt de onderneming. die in het uitnodigen van de burgemeester uiteraard reclame ziet. Volgens de gemeente stelde Eenhoorn de geste zeer op prijs. “Ontzettend leuk dat deze bijzondere mensen op deze manier worden bedankt voor wat ze doen voor Amstelveen”. zou hij hebben gezegd.

11 REACTIES

 1. Getverdemme, dit zijn allemaal mensen die gewoon hun werk doen voor de gemeente Amstelveen . Ik snap niet dat deze 4 mensen niet voor de “eer” bedankt hebben en bijvoorbeeld 4 vrijwilligers die zich bijzonder veel hebben ingezet voor onze gemeenschap hebben laten gaan! Zo moeilijk is dat toch niet! Klef gedoe.

   • Ja en? Dat doet zij toch uit vrije wil? Moet zij daarom gefaciliteerd worden door de Burgemeester? Zij had haar ticket kunnen afstaan aan een mantelzorger bijvoorbeeld. En daar dan haar ‘fantastische’ column aan kunnen wijden.

  • Natuurlijk is zij dat niet. Ze schrijft voor dat VVD blaadje. Ze wurmt zich overal in/bij, maar zegt overigens meer over die waarnemend burgemeester. Die geen enkel gevoel heeft, blijkbaar, bij het Amstelveense leven en haar vrijwilligers.

   • Ach onze “burgervader “ heeft toch zijn vrouw als vrijwillige mantelzorger. Wie denk je dan wie ‘s morgens zijn steunkousen aantrekt.

 2. Aan de andere kant blijft de gemeente , dus ook burgemeester ,maar zeuren om vrijwilligers en mantelzorgers. Nee, wat doet de “burgervader” , nagenoeg niets doen voor deze 2 groepen, maar zich wel laten fêteren door een bedrijf, dat denkt zich hiermee in het publicitaire zonnetje te zetten.
  Nou dat laatste is ook mislukt ! Ze hadden beter een voorbeeld kunnen nemen aan die voormalige Chinese restauranteigenaar, die gratis ouderen 1 dag een kerstdiner aanbod. En hij kon flink wat gasten herbergen. En de tent was dan ook elk jaar afgeladen. Hij heeft dat jaren gedaan . De laatste jaren was hij een levende legende , totdat hij ook moest stoppen vanwege de leeftijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.