‘Don’t you forget about me’ is de titel van de ontbijtsessie voor ondernemers, georganiseerd door de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). Die introduceert dit jaar het zogenoemde Power Hour, waarvan de eerste wordt gehouden op vrijdag 8 februari (08.00 – 10.00 uur) in de Music Meeting Lounge aan de Badlaan 5. Wie mee wil eten moet € 12,50 betalen.

Power Hours zijn volgens de OA korte, krachtige sessies die een bijdrage leveren aan persoonlijke en zakelijke groei van de ondernemers, binnen hun netwerk. ‘Met presentaties en workshops die inspireren, kennis verrijken en verbinden’, zegt OA.

‘Don’t you forget about me’ is de beroemde plaat van de Simple Minds. Marianne Kuiper koos deze songtitle als slogan voor haar Music Meeting Lounge. Zij zal haar verhaal en passie tijdens deze Power Hour met ondernemers.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.