De ASCC (Amstelland Senioren Computer Club) zegt samen met haar leden de digitale toekomst in te gaan. Voor advies, informatie en eventueel inschrijven als lid of voor een cursus zijn er inloopuren op donderdag 10 januari van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdag 11 januari van 9.00 tot 12.00 uur en zaterdag 12 januari van 13.00 tot 16.00 uur.

Men kan overigens zich ook inschrijven voor een cursus of lidmaatschap tijdens de reguliere inloopochtenden op vrijdag tussen 09.00 en 10.30 uur. En natuurlijk via de website www.ascc.nl.

Overheid

De ASCC volgt de digitale ontwikkeling en neemt de leden daarin mee. Voor van alles is er tegenwoordig een app, constateert de club. “Maar ook de ontwikkelingen rond mijnoverheid.nl en de berichtenbox, de accounts van overheden, banken, nutsbedrijven en andere organisaties zijn ontwikkelingen waar we zo langzamerhand niet meer omheen kunnen.”

De ASCC heeft een cursusprogramma gemaakt dat aansluit bij die ontwikkeling aansluit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.