Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) komt met drie voorstellingen van naar Schouwburg Amstelveen. Zij zijn gebundeld in ‘Hamlet, de familievoorstelling’, een spektakel vol haastverkledingen en kolderieke knokpartijen voor iedereen van 8 jaar en ouder. Het is van vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari te zien.

Op donderdag 17 januari bouwen de heren van de Dutch Eagles een feestje in de Schouwburg met bekende en minder bekende songs van de Eagles.

‘Hamlet, de familievøørstelling’ draait om de  Deense puberprins Hamlet die zijn pa kwijtraakt, waarna zijn oom trouwt met zijn moeder trouwt. Ook begrijpt zijn vriendinnetje Ophelia hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Somber

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans. Bijna iedereen gaat dood, maar Pierlala en Ger Geraamte zijn de gastheren komen voor gezelligheid zorgen.

Eagles

Inclusief een Afterparty zijn de Dutch Eagles op 17 januari te zien en te horen.

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 350.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans. De groep staat bekend als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles.

Het grote Amerikaanse voorbeeld steekt tegenwoordig zelfs wat bleekjes af bij wat deze Hollandse adelaren op het podium zetten: superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit, getoond in de show Fly Like An Eagle.

Theateragenda

Donderdag 10 januari staat het toneelstuk Strindberg en dal in de Kleine Zaal. Vrijdag 11 januari is het tijd voor het romantisch-klassieke ballet Sleeping Beauty. Cabaretier Patrick Nederkoorn reist op zaterdag 12 januari af naar Amstelveen, de vrolijke musical Expeditie Eiland staat op zaterdag 12 en zondag 13 januari op de planken en Youp van ´t Hek speelt zijn theatershow Met de kennis van nu op dinsdag 15 en woensdag 16 januari voor een uitverkochte Grote Zaal. Cabaretier Patrick Laureij staat op woensdag 16 januari met Nederlands Hoop voor een uitverkochte Kleine Zaal.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.