Het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a is aan de laatste kerstvakantievoorstellingen toe. Dat programma ziet er als volgt uit. Op donderdag 3 januari om 14.30 uur brengt poppenspeler Koos Wieman de kabouteravonturenvoorstelling ‘Elin’s Huiskabouter’ voor iedereen van 4 jaar en ouder.

De Reis

Vrijdagavond 4 januari om 20.00 uur is De Reis door poppenspeelster Ennadien Blink en pianist Harrie Herfst te zien. Een  boeiende en magische reis door de filosofie. Voor iedereen van 10 jaar en ouder.

Stenen hart

Op zondag 6 januari om 14.30 uur wordt de Kerstvakantie afgesloten met de familievoorstelling ‘De man met het stenen hart’ door de jonge speler Sijmen de Jong. Deze verteltheatervoorstelling over communicatie, emoties en omgang met elkaar wordt gespeeld met 2D figuren in een miniatuur coulissendecor geïnspireerd op middeleeuwse schilderijen. Toegang bij alle voorstellingen is € 9,00. Reserveren via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 0206450439

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.