Zaterdag was de Buurtkamer KKP (Keizer Karelpark) in het MOC aan de Lindenlaan een soort trefpunt voor de SBS 6 Kerstparade. Die werd dit jaar tot vreugde van de gemeente in Amstelveen gehouden. Het evenement was betaald door de eigenaar van het Stadshart en SBS. De gemeente droeg, buiten de ambtelijke inzet, vijfduizend euro bij.

Van 15.00 uur kwamen verschillende omwonenden uit Amstelveen langs voor een kopje koffie met Kerstkransjes. Samen ging men vervolgens te voet naar de Rembrandtweg om te kijken naar de parade. In de toekomst wil de Buurtkamer KKP vaker gaan fungeren als trefpunt voor omwonenden, zoals met de Sinterklaas intocht.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.