De Buurtkamer van het Keizer Karelpark aan de Lindenlaan 75 is zaterdag het  trefpunt van de SBS 6 Kerstparade Stadshart Amstelveen, zegt het. Die parade trekt zaterdag (22 december) door Stadshart Amstelveen en om 15.00 uur kunnen mensen elkaar in de Buurtkamer KKP treffen met een kopje koffie, kerstkransjes en limonade voor de kinderen. Daarna gaat iedereen gezamenlijk de SBS 6 Kerstparade bekijken.Buurtkamer is open tijdens de Kerstvakantie, als één van de weinige centra in Nederland, zegt het zelf. Van maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari is het open van 13.30 tot 16.30 uur. Alleen zaterdag 29 en zondag 30 december en dinsdag 1 januari is de Buurtkamer gesloten. De taallessen in de ochtend en vele andere activiteiten gaan door in de Kerstvakantie.

Schilderen

Woensdag 2 januari is er schilderen op verschillende manieren voor kinderen van 4 jaar. Inclusief een glas limonade en wat lekkers.

Donderdag 3 januari wordt een Kinder Bioscoop gehouden, met leuke Nederlandstalige films en limonade en popcorn. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vrijdag 4 januari: Hollandse spelletjes, als sjoelen, koekhappen en stuiver schuiven.  Met warme chocolademelk met slagroom. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kerstparade

Zaterdag 22 december is er om 17.00 uur de 9e jaargang van de SBS6 Kerstparade, dit jaar dus in Stadshart Amstelveen. In aanloop naar de kerstdagen gaat de SBS6 Kerstparade een route van twee kilometer door Amstelveen rondom het Stadshart rijden. De optocht bestaat onder meer uit levende speelgoed acts, een grote kersttrein, verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. De Kerstparade wordt mogelijk gemaakt door SBS6, de winkeliersvereniging van Stadshart Amstelveen, in samenwerking met de Gemeente.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.