Tijdens de kerstvakantie – van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari – is de Buurtkamer Keizer Karelpark aan de Lindenlaan 75 (MOC) – open. In de eerste week is Dorien Mijksenaar er en in de tweede week Elwin Lindeman. Men kan er dagelijks terecht van 13.30 tot 16.30 uur.

Met uitzondering overigens van zaterdag 29 en zondag 30 december en dinsdag 1 januari. De taallessen in de ochtend en vele andere activiteiten gaan door in de Kerstvakantie. Het programma ziet er verder als volgt uit.

Woensdag 19 december: Kerststukjes maken, van 19.00 tot 22.00 uur. Kosten € 3.- per persoon. Mede mogelijk gemaakt door Life & Garden.

Donderdag 20 december: Kerstmenu Café Internationale. Van 17.30 tot 20.00 uur. Kosten € 10, inclusief een consumptie en een kopje koffie / thee. Opgeven tot 18 december.

Zaterdag 22 december: Trefpunt SBS 6 Kerstparade, om 15.00 uur met een kopje koffie, kerstkransjes en limonade voor de kinderen. Gezamenlijk kijken we naar de SBS 6 Kerstparade die dit jaar in Amstelveen plaatsvindt.

Vakantie Kamer

Kinder Vakantie Kamer. Tijdens de tweede week van de Kerstvakantie is de Kinder Vakantie Kamer weer in de Buurtkamer. Kosten € 2 per kind per activiteit. De Kinder Vakantie Kamer is er op de volgende dagen van 13.00 tot 15.00 uur: Woensdag 2 januari: Schilderen (inclusief een glas limonade en wat lekkers), voor kinderen vanaf 4 jaar;  Donderdag 3 januari: Kinder Bioscoop, met limonade en popcorn, voor kinderen vanaf 6 jaar; Vrijdag 4 januari: Hollandse spelletjes (zoals sjoelen, koekhappen en stuiver schuiven), met warme chocolademelk met slagroom. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

De Buurtkamer KKP

De Buurtkamer KKP organiseert sociale activiteiten en biedt ruimten aan voor ontmoeting en trainingen. In De Buurtkamer zijn er overdag en in de avonds taallessen, kinderactiviteiten, vrouwenpraatgroepen, eenmalige bijeenkomsten, workshops, kleinschalige evenementen, voorstellingen, vergaderingen en wordt er gekookt door vrijwilligers voor Café Internationale. buurtkamerkkp@gmail.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.