Samenwerking van P60 met ontmoetingscentrum Anna, de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg, brengt vrijdag 19 april (20.30 uur) Ernst Jansz naar Amstelveen. De oprichter van de Nederlandse band Doe Maar, singer-songwriter, treedt dat op in Anna.  

Hij is ook schrijver van tot nu toe vijf boeken. In de jaren 70 maakte hij deel uit van de legendarische hippieband CCC Inc. en daarna dus van Doe Maar.

In 2010 kreeg Jansz een Edison nominatie voor zijn cd ‘Dromen van Johanna’ met in het Nederlands vertaald werk van Bob Dylan. Zeven jaar later (2017) vierde hij zijn 50-jarig jubileum als artiest met de release van een nieuw album, ‘De Neerkant’. Behalve nummers van dit album speelt Ernst Jansz in Anna volgend jaar ook een aantal van de mooiste liedjes uit zijn repertoire. Tijdens zijn optreden wordt hij begeleid door Guus Paat (gitaren), Aili Deiwiks (viool) en Richard Wallenburg (bas).

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.