Zondag 9 december (15.00 tot 16.00 uur) wordt voor de vijfde keer het evenement ‘Zing Nederlands met me’ gehouden in de Bibliotheek aan het Stadsplein. Het zang-uurtje biedt, naast zingen en ontmoeting, een uitgelezen kans om nieuwe Nederlandse woorden en mensen te leren kennen. 

‘Zing Nederlands met me’ is primair bedoeld voor anderstaligen, om op een leuke manier Nederlands te leren. Maar iedereen die van zingen houdt is van harte welkom. Mensen met Nederlands als moedertaal kunnen op deze dag bijdragen aan de taalontwikkeling van anderen. En het zingend ontmoeten van mensen uit verschillende culturen is voor iedereen leuk, vindt de bieb.

 

Onder begeleiding van Laetitia Leemans (muziekdocente bij Platform C) en met muzikale ondersteuning van Anton Furnée (Bibliotheek) aan de piano worden er samen Nederlandstalige evergreens gezongen. Deze editie staat gedeeltelijk in het teken van Kerst. Naast Nederlandstalige evergreens, zingt men met elkaar een aantal bekende kerstliedjes. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.