Met haar cabaretvoorstelling ‘Zinloos Zuchten’ staat Mylou Frencken op 20 december (20:30) uur in Cultuurcentrum Griffioen in Uilenstede. Het is volgens haar een ‘muzikale’ cabatervoorstelling. FOTO: Govert de Roos

Die gaat uit van verlangen, met de verrukkelijkheid waarvan, men zijn hele leven druk kan zijn. “Je zou bijna vergeten dat er nu ook nog van alles moet gebeuren. Hoe krijg je het voor elkaar: liefde, lef, lessen, lust, levensdoelen. En het liefst een beetje snel.” Men kan blijven hangen in het eeuwige verlangen of het juiste moment zoeken om daaruit te breken. Kun men da daarmee gepaard gaande werkelijkheid aan?

Rio

In haar nieuwe voorstelling verkent zangeres / cabaretière / liedschrijfster Mylou Frencken het zoetzure sentiment van de saudade. Ze neemt haar publiek mee naar Lissabon en Rio de Janeiro, maar ook naar de studeerkamer van haar vader waar zij al op jonge leeftijd luisterde naar zangers en zangeressen zoals Caetano Veloso en Elis Regina. Daar begon het genieten van vergeefs verlangen. Met haar tedere liedjes, ontroerende verhalen en haar humoristische zelf brengt Mylou Frencken het ongrijpbare geluk binnen handbereik. De hele speellijst is hier te vinden (http://myloufrencken.nl/speellijst/). Mylou Frencken is ook te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/myloufrencken0/).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.