Woensdag (28 november) waren zeventig trotse en enthousiaste, kinderen, (groot)ouders en familie aanwezig in de Bibliotheek Stadsplein voor de opening van de expositie een ontembare kracht. Uit in totaal 900 ingestuurde werkjes koos de jury er 25 voor deze speciale expositie in de Bieb. De creatieve makers ervan gaven een toelichting op hun werk en de jury legde uit waarom juist deze werkjes opvielen.

1 REACTIE

  1. Leuk initiatief. Dit zou men voor meerdere groepen moeten doen, zoals vo leerlingen, amateurs, tekengroepen in bejaarden/verpleegtehuizen enz. Zo breng je de maatschappij in het museum en ook voor een bredere groep toegankelijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.