Er gaat op 4 februari weer een nieuwe editie van start van het coachtraject ZAAI voor startende Amstelveense ondernemers. Volgens de gemeente is het een professioneel traject op zakelijk en persoonlijk gebied voor ondernemers, om succesvol te ondernemen.

Het duurt zes maanden en bestaat uit coaching, masterclasses, inspiratiesafari’s, intervisie en individuele coaching. De gemeente zette het samen met Ondernemersvereniging Amstelveen,(OA) en de Rabobank Amstel en Vecht op. “Het is dé manier om een professioneel netwerk in Amstelveen op te bouwen”, vinden de initiatiefnemers.

Slagingskans

Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de lokale economie, zegt wethouder Floor Gordon van Economische Zaken (D66).  “Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar vinden en inspireren. Om de kans te vergroten dat het bedrijf succesvol wordt brengen wij deze startende ondernemers met elkaar en met ervaren ondernemers in verbinding. Daartoe willen we startende bedrijven ondersteunen, zodat zij hun slagingskans kunnen vergroten.”

Meer informatie over ZAAI en wijze van aanmelden op www.zaaiamstelveen.nl. Bij vragen kan men contact opnemen via info@zaaiamstelveen.nl. Op de foto wethouder Gordon met rood jasje en naast haat (rechts) directeur Darshan Sloot van OA.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.