Drie adventscantates van Johann Sebastian Bach zijn zaterdagavond 1 december (20.00 uur) te beluisteren in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a. Ze worden uitgevoerd door koor en orkest van het Bach Ensemble Amsterdam. Medewerking verlenen de sopraan Titia van Heijst, de alt Eske Tibben, de tenor Adriaan de Koster en de bas Michiel Meijer.

De kerk is open vanaf 19.30 uur en de toegang bedraagt € 17,50 (jongeren, studenten en Amstelveenpas € 15). Kaartverkoop aan de ingang van de kerk (er is geen pin-mogelijkheid) en online via www.bachensembleamsterdam.nl.

Goede amateurmusici

Het Bach Ensemble Amsterdam bestaat uit een koor en orkest van zeer goede amateurmusici, waarvan de strijkers, de blazers en de zangers intensief gecoacht worden door vooraanstaande professionele musici. Zo goed mogelijk vertolken zij barokmuziek op een authentieke en historisch verantwoorde manier.

Op 1 december worden de adventscantates Nun komm, der Heiden Heiland (BWV 61), Nun komm, der Heiden Heiland (BWV 62) en Schwingt freudig euch empor (BWV 36) uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.