Wethouder Floor Gordon van Economische Zaken opende zaterdag de nieuwe modezaak ‘La Petite Boutique’ in Winkelcentrum Waardhuizen. Volgens haar draagt de winkel bij aan de opleving van het centrum, dat een oppervlakte van 1400 vierkante meter heeft.

Het heeft een belangrijke sociale functie waar inwoners elkaar ontmoeten en omwonenden hun dagelijkse boodschappen doen, zei ze. “De eigenaresse Katinka Zwerwer heeft ook gelijk een boost aan de winkeliersvereniging Waardhuizen gegeven.”

Reacties

Zwerwer zegt veel positieve reacties te hebben gehad, die haar een goed gevoel geven. Anderhalf jaar geleden startte zij met de webwinkel ‘la-petite-boutique’. Die liep volgens haar al direct goed. In september organiseerde zij het drukbezochte Lady’s Event in Westwijk. De Boutique bevindt zich tussen de supermarkt COOP en Jacqueline’s Hairstyling op Parlevinker 29. Meer informatie over de winkel op www.la-petite-boutique.nl.

2 REACTIES

  1. Na het vertrek van de fietsreparatieplaats uit het winkelcentrum Middenhoven ontstond er een behoefte aan een nieuwe werkplaats in de wijken Waardhuizen , Middenhoven en Groenelaan- zuid. Hier is de eigenaar van de dierenwinkel in het winkelcentrum Waardhuizen op ingesprongen. Sinds een goed half jaar doet hij ook aan fietsreparaties . Volgens hem begint er de loop nu goed in te komen. De mensen vertellen het aan elkaar door . Hij denkt zelfs aan uitbreiding. Ook heeft hij altijd een stel tweedehands fietsen te koop staan. Uit eigen ervaring weet ik dat hij niet duur is en goede service verleent. Vooral dat laatste vind ik persoonlijk veel waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.