Keihard geluid weer op zaterdag 29 december (23.00 uur) in P60. Het popcentrum heeft dan weer een editie van ‘Loud’, waar DJ en producer Sefa zijn kunsten kont vertonen.

Op ‘Loud’ komen DJ’s uit de hardstyle scene. DJ Sefa wordt door P60 ‘veelbelovend’ genoemd. Hij begon op 11-jarige leeftijd met hardstyle.  Op zijn 16e jaar tekende Sefa zijn eerste contract bij BKJN Events. Kort daarop volgde het debuut van Sefa tijdens het jaarlijkse evenement van BKJN: Vive La Frenchcore.

Op 2 september trad hij voor het eerst op zijn eigen podium tijdens het jaarlijkse festival Dream Village. Daarnaast deed hij optredens op evenementen als: Defqon.1, Dominator, Q-Base en Decibel Outdoor.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.