De zogenoemde ‘Dag van de Ondernemer’, vrijdag 16 november, start in Amstelveen met een door de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) georganiseerde ontbijtsessie over het thema ‘Succesvol verbinden’ bij Golfcentrum Amsteldijk. Daarbij schuift wethouder Floor Gordon van Economische Zaken aan (D66). Verder zijn er diverse workshops.

Floortje Gordon

Landelijk worden op die dag ondernemers in het zonnetje gezet. Wethouder Gordon zegt het goed te vinden dat ook in Amstelveen die dag wordt gevierd. “Ondernemers leveren een belangrijke bijdrage aan de economie.” Daarvoor past de gemeenschap volgens haar dankbaarheid voor hun durf en inzet. Zij bezoekt ook wijkwinkelcentra Groenhof en Van der Hooplaan (tussen 10.15 en 12.30 uur). Daarmee zegt zij de waardering van het college voor de lokale detailhandel en MKB-bedrijfsleven te laten zien.

In de ontbijtsessie spreekt Sandrine Kwast van WEERinREGIE en één van de deelnemers aan ZAAI Amstelveen neemt de ontbijters onder de noemer “Big Five For Life” mee in de zoektocht naar de vijf belangrijkste levensdoelen. Meer informatie en opgeven via oa-amstelveen.nl/agenda/succesvol-verbinden-ontbijtsessie-dag-van-de-ondernemer.

Rondetafelgesprek

Van 13.00 tot 14.30 uur slaan de Gemeente Amstelveen en PIM Noord-Holland (www.pimnh.nl) de handen ineen om innovatieve en duurzame ondernemers verder te helpen met groeivragen tijdens lunch-rondetafelgesprekken in het Raadhuis. Wie een innovatief of duurzaam project startte en een groeivraag heeft, kan daar terecht. Tijdens deze gesprekken helpen adviseurs met een brede kennis van financiering die ondernemers verder met antwoorden op concrete vragen over het groeien van ondernemingen. Meer informatie en aanmelden via pimnh.nl/new-events/2018/10/31/ronde-tafel-pim-amp-gemeente-amstelveen-je-onderneming-laten-groeien.

Met vragen over de Dag van de Ondernemer in Amstelveen kan men zich wenden tot Tom van Dijk, sr. Accountmanager Bedrijven via t.van.dijk@amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.