Met leerlingen van ongeveer 25 andere scholen in het land, doen die van groep 7 van de Brede School Omnibus aan Pandora mee aan het Kinderrechten Filmfestival van Unicef. Samen met onderwijzeres Nadieh en met een professionele filmcoach maakten zij de acht minuten durende film ´De club van 13´ over kinderrechten.

Als ze met dat werkstuk in de top 5 komen, gaat de groep naar de finale in bioscoop Tuschinsky in juni 2019. In de film views en view-minuten met zoveel mogelijk verschillende computers, tablets en smartphones. Eén opname betreft het als klas samen kijken op het Digibord. De bedoeling is dat zoveel mogelijk kinderen, gezinnen, kennissen en vrienden het filmpje bekijken en leren iets over Kinderrechten. Daartoe is ook onderstaande link te verspreiden. https://www.youtube.com/watch?v=uFxRkpjysew

De school vraagt wel of mensen het héle filmpje bekijken, meet aan het einde ook zogenoemde ´bloopers´.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.