In de Bibliotheek aan het Stadsplein is zaterdag 17 november van 11:00 tot 11:45 de kindervoorstelling ‘Mevrouw Groen en de plastic soep’ van Liëla Rigter te  zien, voor 3- tot en met 8-jarigen. Kaartjes via website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken. Kosten: €4 (leden), €8 (niet-leden).

Het gaat in de voorstelling om het plastic dat mensen ooit maakten en nog steeds bestaat. In de oceanen dobbert een grote brei van plastic, ook wel bekend als de plastic soep. Die troep is inmiddels al 34 keer zo groot als Nederland en zal niet verdwijnen tenzij de mens daar zelf iets aan doet.

Meehelpen

De voorstelling Mevrouw Groen gaat over het genieten van de natuur, het horen van de vogels, het zien van kleuren, en de sensatie van het bellenblazen. Mevrouw Groen neemt de kinderen in het publiek mee op reis over land en door zee. De kinderen mogen meehelpen om samen de plastic soep op te ruimen. Een leuke en leerzame voorstelling van Liëla Rigter, die het concept bedacht en zelf mevrouw Groen speelt. Een leerzame en fantasierijke kindervoorstelling voor iedereen maar in het bijzonder voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.