Poppodium P60 presenteert op donderdag 15 november (20.00 uur) weer lokaal talent tijdens een editie van Local The Night. Daar zullen Two and a Half Girl, Monokuro & Photo Morgana het podium betreden.

Two and a Half Girl is een opkomende metal / hardrock band. De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met de harde riffs, poppy refreinen en breakdowns zorgen voor een direct herkenbare sound. Two and a Half Girl heeft een energieke en strakke liveshow.

Monokuro betekent monochroom (eenkleurig), maar dat kunnen alle kleuren zijn. Met een rijk palet aan invloeden maakt deze band uit Amsterdam zijn eigen vorm van catchy indierock. Dynamische nummers met aanstekelijke refreinen en genoeg ruimte voor diepgang en variatie.

Photo Morgana is een electro / synthpop band met duidelijke rock invloeden. Het tweetal werkt hard aan nieuwe songs. Onlangs bracht de band al de demo ‘Cali’ uit.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.