Op vrijdag 9 november (11.30 uur) is Young-Adult auteur Julie Kagawa bij boekhandel Libris Venstra. Ze is schrijfster van de wereldberoemde Iron Fey-trilogie, Blood of Eden en de Talon Saga. Eind september kwam haar nieuwe boek Schaduw van de Vos uit dat is gebaseerd op een Japanse mythe. Deel 1 van een nieuwe fantasieserie en opnieuw een bestseller.

Julie Kagawa

Julie Kagawa is geboren in Sacramento en opgegroeid op Hawaï. Ze was een fervent lezer tot grote ergernis van haar leraren. Ze verstopte haar leesboeken achter haar studieboeken. Haar liefde voor lezen inspireerde haar om te gaan schrijven. Eerst gruwelverhalen die ze zelf illustreerde.

Passie

Na verloop van tijd verdween de urgentie maar de passie voor schrijven bleef. Om na haar afstuderen de huur te kunnen betalen, werkte ze in boekhandels waar ze meer aandacht had voor het lezen dan voor de verkoop. Ze werd hondentrainer tot haar eerste boek, een bestseller. Nu wijdt zij haar tijd aan het schrijven en reist de hele wereld over om haar lezers te ontmoeten.   Julie Kagawa vertelt, beantwoordt vragen en signeert haar boeken.

Voor de fans is er een gratis exclusieve popsocket van Julie Kagawa’s nieuwe boek. Toegang: gratis. Aanmelden: niet verplicht maar wel praktisch. Dat kan via E-mail: info@venstra.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.