Omdat de provincie Noord-Holland van 1 tot en met 3 november onderhoud uitvoert aan het Amstelaquaduct (tussen Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen Aalsmeer en Haarlemmermeer) wordt het verkeer op de N201 dan in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.Amstelaquaduct

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 1 november 20.00 uur tot vrijdagochtend 2 november 05.00 uur. Het verkeer tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa).

Waterwolftunnel

De Waterwolftunnel wordt van vrijdagavond 2 november 19.00 uur tot zaterdagochtend 3 november 06.00 uur afgesloten. Het verkeer op de N201 wordt met gele borden omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.

Werkzaamheden

De wanden en markeringen van de beide viaducten worden gereinigd en de veiligheidsmiddelen gecontroleerd. Ook worden zwerfvuil verwijderd en de bermen gemaaid. Meestal gebeurt dit terwijl de weg open blijft voor het verkeer. Drie keer per jaar is het noodzakelijk om het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel helemaal af te sluiten, om veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen vinden de werkzaamheden ’s nachts plaats.

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.