Toneelgroep Kordaat speelt zondag 18 november van 14.00 – 15.15 uur (geen pauze) ‘Vier Tinten Oud’ in wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140.  De voorstelling gaat over vier 65+vrouwen, ieder met haar eigen bagage. Om de eenzaamheid te ontvluchten hebben zij een leesclub opgericht. Toegangskaarten á € 5,00 zijn bij de receptie van de Bolder te koop.

Het verhaal laat de ingrijpende veranderingen zien die het ouder worden met zich mee brengt zoals, psychische en lichamelijke klachten, angst, onvermijdelijke aftakeling, euthanasiewens, eenzaamheid, alcoholisme, maar ook een vleugje humor zal niet ontbreken. Als bij een van de vrouwen na lange tijd haar zoon op bezoek komt, krijgt ze een schokkende mededeling te verwerken.

Napraten

Door middel van muziek en levensechte scenes wordt het publiek meegesleept in het spel.  Na afloop van de voorstelling kan nagepraat worden in de lounge van de Bolder.

De spelers van Toneelgroep Kordaat zijn Ans van der Hall, Vera den Adel, Jeltje Stegenga, Wolter de Vries en Mary van den Brink. De laatste schreef ook het script. De regie is in handen van Tim de Zwart. Foto’s Bert Woudstra, licht en geluid worden verzorgd door Jaqueline de la Chouffe en achter de schermen werkt Janny de Ridder.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.