Er komt (de eerste in Zürich) een tweede vestiging van de internationale business club The Conference House in Amstelveen. Die wordt op l november geopend aan de Prof. W.H. Keesomlaan 12, in Kronenburg, op de vierde verdieping van Merkspace.

Daar zijn ontmoetings- en werkplekken te vinden. The Conference House zegt een internationale community van succesvolle ondernemers uit innovatieve branches – zoals (fin)tech, IT, marketing en fashion – te creëren.

Leden van de exclusieve community worden geselecteerd op werkervaring, huidige titel en vakgebied. De business club zegt members te ontzorgen en hard werken te combineren met ontspanning. Zij krijgen bijvoorbeeld toegang tot een sportschool, spa, in-house bioscopen, kunnen relaxen aan de bar en genieten van de dining en butler services. Door partnerships met nabijgelegen hotels en transportbedrijven krijgt de community de beste deals aangeboden voor overnachtingen en reizen.

Vergaderen

Leden ontmoeten elkaar in de high-end business lounges waar volgens het bedrijf een luxe inrichting wordt gecombineerd met ‘vintage elementen’. Behalve een luxe werkplek, vergaderruimtes en -faciliteiten, organiseert The Conference House geregeld business events om ‘te netwerken, investeerders te ontmoeten en up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen’.

Zuidas

De locatie ligt aan de rand van de Zuidas, benadrukt het bedrijf. Er is een sky lounge met bar, een in-house restaurant, een bioscoop en een rooftop garden. Ondernemers hebben 24/7 toegang tot de werkplekken en diverse vergaderruimtes van Merkspace. De samenwerking met het Ammonite Hotel maakt het voor members mogelijk gebruik te maken van de spa, sportschool en vlakbij te overnachten.

Korte reistijd

De centrale ligging zorgt voor een korte reistijd naar de Zuidas (vier km), Schiphol Airport (tien km) en het centrum van Amsterdam (zeven km). The Conference House en Merkspace gaan een vaste samenwerking aan. Members van de exclusieve business club krijgen toegang tot de bestaande acht Merkspace co-working vestigingen in Tel Aviv, Amsterdam en Amstelveen. Daarnaast wordt The Conference House een vast onderdeel van alle nieuwe vestigingen wereldwijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.